Concurrentie onderzoek - de concurrent een stapje voor!

Concurrentie onderzoek - weet wat een concurrent online doet!

Concurrentie onderzoek - blijft niet als enige achter!

Een concurrentie onderzoek uitvoeren is een belangrijk onderdeel voor uw bedrijf. Hierdoor komt u te weten wat uw concurrent online doet en of u dus achter blijft. 

Wees altijd een stapje voor en hou in de gaten wat er in uw branche gebeurt. Zijn er verschuivingen in de rankings in Google? Weet dan waardoor dit komt? Wellicht dat uw concurrent bezig is met off page SEO.

concurrentie onderzoeken

Welke inzichten biedt het concurrentie onderzoek?

Zoekwoorden

Welke zoekwoorden zijn belangrijk voor de concurrent of op welke zoekwoorden krijgt de concurrent het meeste verkeer? Wij maken een volledige lijst met alle zoekwoorden waar de concurrent op zichtbaar is en op welke positie.

Optimalisatie

Hoe ver is de website van de concurrent geoptimaliseerd vergeleken met uw website? Wij maken de vergelijking in de optimalisatie van beiden websites en bieden u de kans om dit te verbeteren.

Backlinks

Welke backlinks verwijzen er naar de pagina's van de concurrent en met welke anchor teksten? Dit is een belangrijke, want als er een grote wijziging heeft plaatsgevonden in de rankings kan dit te maken hebben met nieuwe backlinks!

concurrentie analyse

Concurrentie onderzoek - wat doen we precies?

Het verrichten van een concurrentie onderzoek is iets wat van tijd tot tijd moet gebeuren. Waarom is dit zo belangrijk? Dit is belangrijk omdat net als u, uw concurrenten ook niet stil blijven zitten. Uw concurrenten willen ook meer omzet behalen en hun posities te verhogen. 

Voor u is het dan van belang dat u hen voor bent. Blijft niet wachten op de veranderingen van een concurrent maar laat de concurrent achter u aanlopen. 

Start met een concurrentie onderzoek en zorg er voor dat u stappen onderneemt om de concurrent een stapje voor te zijn. 

Onlinemogelijkheden.nl om betere resultaten te behalen!

Een website optimaliseren is niet alles! Onlinemogelijkheden.nl bekijkt samen met u wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf! Wacht niet langer.