Conversie optimalisatie - meer omzet, meer marge en meer orders!

Conversie optimalisatie - meer bestellingen en een hogere waarde!

Conversie optimalisatie is simpel gezegd een optimalisatie die wij uitvoeren op de website om het aantal bestellingen te verhogen en de gemiddelde orderwaarde te verhogen. Dit voeren wij uit omdat het belangrijk is om zoveel als mogelijk uit de website te halen. Er kunnen bezoekers op de website komen die de website verlaten, dit kan komen doordat het niet aantrekkelijk genoeg is of omdat de werking van de website niet optimaal is. 

De snelheid van de website is een cruciaal onderdeel voor conversie optimalisatie. Als de website enorm traag reageert dan haken bezoekers vaak en snel af, omdat zij te lang moeten wachten totdat de website geladen is. Vaak kopen zij dan het product dat zij eigenlijk bij u wilde kopen bij een ander die zij later tegenkomen door bijvoorbeeld advertising. 

Meer bestellingen krijgen via de webshop

Het krijgen van meer bestellingen via de webshop, dat is iets wat iedereen wilt. Een ieder die een webshop onder zijn beheer heeft wilt zoveel mogelijk bestellingen krijgen. Niet elke bezoeker die op de website komt plaats direct een bestelling, dit zal ook nooit zo worden. Er zullen altijd bezoekers op de website zijn die geen bestelling plaatsen, bijvoorbeeld omdat ze het product al hebben en willen zien hoe het werkt. 

Onlinemogelijkheden.nl verbetert de website in het geheel om er voor te zorgen dat er meer bestellingen worden geplaatst en bezoekers worden overgehaald om een bestelling te plaatsen. 

Een hogere gemiddelde orderwaarde

Een hoger gemiddelde orderwaarde, is het gemiddelde van de orders die wij verhogen. Als de gemiddelde orderwaarde €25 euro is, dan zullen wij proberen om dit te verhogen. Dit kan mogelijk gemaakt worden door bepaalde bijbehorende producten te pushen naar de bezoeker zodat die wordt overgehaald om meer uit te geven. 

Een potentiele klant zoekt een product op die de klant wilt kopen. Wij zorgen er voor dat een klant niet alleen dat product koopt, maar verhogen de waarschijnlijkheid dat de klant een ander product erbij koopt!

Meer bestellingen krijgen via de webshop

Krijg meer bestellingen van de bezoekers die op uw webshop terecht komen.

Hoger gemiddelde orderwaarde

Wij doen er alles aan om de gemiddelde orderwaarde te verhogen. Dit doen wij door bepaalde elementen te implementeren in de website.

Verbeterde navigatie door de shop

Het plaatsen van een goede navigatie door de shop zorgt er voor dat een klant kan vinden waar hij/zij naar op zoek is. Dit verbetert de sales in de webshop.

online marketing

Waarom is het belangrijk om de omzet te analyseren?

De omzet van een webshop wordt bepaald door de werking en design van de webshop. Een klant kan alleen het product kopen die hij/zij op dat moment wilt kopen, maar we kunnen ook bepaalde producten adviseren en de klant overhalen om dat product erbij te kopen. 

De klant denkt dat hij bepaalt wat hij koopt, maar wij pushen de producten naar de klant die de klant koopt!
Onlinemogelijkheden
Anoer Madhar
Owner of Onlinemogelijkheden.nl

Onlinemogelijkheden.nl om betere resultaten te behalen!

Een website optimaliseren is niet alles! Onlinemogelijkheden.nl bekijkt samen met u wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf! Wacht niet langer.