SEO optimalisatie - hoger in Google!

ON Page SEO

On Page SEO is het optimaliseren van de content en instellingen die op de website staan. Hierbij analyseren wij de content op de website en verbeteren wij dat.

OFF Page SEO

Off Page SEO is het bouwen van backlinks naar de website. Dit doen wij altijd op de White-Hat Methode. Samen met u maken wij een plan dat past bij uw categorie.

Zoekwoorden onderzoek

Zoekwoorden onderzoek is het onderzoeken van bepaalde zoekwoorden. We bekijken de zoekvolume naar een zoekwoord en de moeilijkheidsgraad.

Concurrentie onderzoek

Concurrentie onderzoek is het onderzoeken van een concurrent. We bekijken de kwaliteit van de content en de rankings van de concurrent.

SEO ook wel bekend als zoekmachine optimalisatie

SEO is de afkorting van Search Engine Optimalization, in het Nederlands simpelweg zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie is in principe het optimaliseren van de gehele website, afbeeldingen, url-structuur, content, maar ook het technische gedeelte van de website, voor zoekmachines. Dit doen wij door duidelijk te maken op een bepaalde pagina wat er wordt bedoelt. 

Levert u bijvoorbeeld administratie diensten aan bedrijven dan kan een zoekwoord zijn, “Administratie voor bedrijven”. Aan ons is dan de taak om zoekmachines te laten weten dat een bepaalde pagina gaat over “Administratie voor bedrijven”. 

seo optimalisatie

Hoe verrichten wij onze SEO werkzaamheden?

Voordat wij beginnen aan SEO op uw website, bespreken wij met u precies wat u levert en aan wat voor consumenten. We verrichten een zoekwoorden onderzoek om er achter te komen wat mensen opzoeken in zoekmachines, welke woorden gebruiken zij? Door hier inzicht in te creëren, gaan we gebruik maken van de meest waardevolle zoekwoorden. Het is belangrijk dat bezoekers van de website, maar ook zoekmachines, precies weten wat er wordt geleverd en wat zij kunnen verwachten van het product of dienst. 

Ook bekijken wij de prestaties van concurrenten binnen uw branche. Wat voor content hebben zij op de website staan en richten zij zich ook op zoekmachine optimalisatie. We doen een concurrenten onderzoek waarin wij onderzoeken welke organische posities binnen zoekmachines de concurrent heeft, welke backlinks er verwijzen naar de pagina’s van de concurrenten en met welke anchor teksten zij dit doen. Op die manier kunnen wij achterhalen wat voor werk het ongeveer zou moeten kosten om betere prestaties te behalen.

Samen met u maken wij een plan om de website te optimaliseren met de juiste content en de juiste uitleg voor uw klanten, maar natuurlijk ook voor zoekmachines zoals Google. Wij voeren dit plan door op de website zodat de organische posities binnen zoekmachines zullen gaan stijgen, dit is zoekmachine optimalisatie.

Wat is het vervolg van SEO?

Uiteindelijk hebben wij de website verbeterd wat betreft zoekmachine optimalisatie. Dit is on page SEO, anders gezegd het optimaliseren van de website wat betreft content, afbeeldingen, navigatie, etc. op de website zelf.

Daarnaast hebben we ook off page SEO, dit houdt in dat wij op pagina’s van andere websites gaan verwijzen naar uw website. Dit doen wij op de white-hat methode, wat wil zeggen dat we alleen echte links gaan bouwen op andere websites en niet links gaan bouwen op websites die in een blacklist zitten of enkel gebouwd zijn om backlinks aan te maken. De white-hat methode voorkomt dat u een penalty krijgt van Google. 

Off page SEO is een goede strategie om nog betere resultaten te behalen. Het is wel zo dat on page SEO de eerste stap is voordat u begint met off page SEO. Zorg er namelijk voor dat zoekmachines weten waar de website om gaat. Indien Google niet weet dat u bijvoorbeeld administratieve taken verricht maar u bouwt wel backlinks, dan kan dit voor een minder goede stijging zorgen. 

online marketing

Waarom kiezen voor Onlinemogelijkheden.nl?

Onlinemogelijkheden.nl heeft zichzelf bewezen op verschillende websites door verschillende SEO technieken toe te passen. Hierdoor zijn de websites hoger in zoekmachines gekomen waardoor er meer verkeer wordt gehaald. 

Onlinemogelijkheden.nl om betere resultaten te behalen!

Een website optimaliseren is niet alles! Onlinemogelijkheden.nl bekijkt samen met u wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf! Wacht niet langer.