SEO optimalisatie - hoger in Google!

ON Page SEO

On Page SEO is het optimaliseren van de content en instellingen die op de website staan. Hierbij analyseren wij de content op de website en verbeteren wij dat.

OFF Page SEO

Off Page SEO is het bouwen van backlinks naar de website. Dit doen wij altijd op de White-Hat Methode. Samen met u maken wij een plan dat past bij uw categorie.

Zoekwoorden onderzoek

Zoekwoorden onderzoek is het onderzoeken van bepaalde zoekwoorden. We bekijken de zoekvolume naar een zoekwoord en de moeilijkheidsgraad.

Concurrentie onderzoek

Concurrentie onderzoek is het onderzoeken van een concurrent. We bekijken de kwaliteit van de content en de rankings van de concurrent.

SEO ook wel bekend als zoekmachine optimalisatie

SEO is de afkorting van Search Engine Optimalization, in het Nederlands simpelweg zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie is in principe het optimaliseren van de gehele website, afbeeldingen, url-structuur, content, maar ook het technische gedeelte van de website, voor zoekmachines. Dit doen wij door duidelijk te maken op een bepaalde pagina wat er wordt bedoelt. 

Levert u bijvoorbeeld administratie diensten aan bedrijven dan kan een zoekwoord zijn, “Administratie voor bedrijven”. Aan ons is dan de taak om zoekmachines te laten weten dat een bepaalde pagina gaat over “Administratie voor bedrijven”. 

seo optimalisatie

Hoe verrichten wij onze SEO werkzaamheden?

Voordat wij beginnen aan SEO op uw website, bespreken wij met u precies wat u levert en aan wat voor consumenten. We verrichten een zoekwoorden onderzoek om er achter te komen wat mensen opzoeken in zoekmachines, welke woorden gebruiken zij? Door hier inzicht in te creëren, gaan we gebruik maken van de meest waardevolle zoekwoorden. Het is belangrijk dat bezoekers van de website, maar ook zoekmachines, precies weten wat er wordt geleverd en wat zij kunnen verwachten van het product of dienst. 

Ook bekijken wij de prestaties van concurrenten binnen uw branche. Wat voor content hebben zij op de website staan en richten zij zich ook op zoekmachine optimalisatie. We doen een concurrenten onderzoek waarin wij onderzoeken welke organische posities binnen zoekmachines de concurrent heeft, welke backlinks er verwijzen naar de pagina’s van de concurrenten en met welke anchor teksten zij dit doen. Op die manier kunnen wij achterhalen wat voor werk het ongeveer zou moeten kosten om betere prestaties te behalen.

Samen met u maken wij een plan om de website te optimaliseren met de juiste content en de juiste uitleg voor uw klanten, maar natuurlijk ook voor zoekmachines zoals Google. Wij voeren dit plan door op de website zodat de organische posities binnen zoekmachines zullen gaan stijgen, dit is zoekmachine optimalisatie.

Wat is het vervolg van SEO?

Uiteindelijk hebben wij de website verbeterd wat betreft zoekmachine optimalisatie. Dit is on page SEO, anders gezegd het optimaliseren van de website wat betreft content, afbeeldingen, navigatie, etc. op de website zelf.

Daarnaast hebben we ook off page SEO, dit houdt in dat wij op pagina’s van andere websites gaan verwijzen naar uw website. Dit doen wij op de white-hat methode, wat wil zeggen dat we alleen echte links gaan bouwen op andere websites en niet links gaan bouwen op websites die in een blacklist zitten of enkel gebouwd zijn om backlinks aan te maken. De white-hat methode voorkomt dat u een penalty krijgt van Google. 

Off page SEO is een goede strategie om nog betere resultaten te behalen. Het is wel zo dat on page SEO de eerste stap is voordat u begint met off page SEO. Zorg er namelijk voor dat zoekmachines weten waar de website om gaat. Indien Google niet weet dat u bijvoorbeeld administratieve taken verricht maar u bouwt wel backlinks, dan kan dit voor een minder goede stijging zorgen. 

SEO

Als u een website beheert, is SEO iets dat u nooit over het hoofd mag zien. Uiteindelijk kan SEO namelijk bijdragen aan het succes dat uw website kan behalen. Als gevolg hiervan moet elke webmaster een goed begrip hebben van hoe SEO werkt en hoe deze te gebruiken om het websiteverkeer te verbeteren.

Wat is SEO?

De term “SEO” staat voor “Search Engine Optimization”. Het bepaalt de zoekmachineposities die u kunt bereiken. Als u de best practices voor SEO kunt volgen, kunt u de broodnodige hulp krijgen bij het verbeteren van uw positie in zoekmachines. Als gevolg hiervan kunt u de zichtbaarheid van uw bedrijf in zoekmachines verbeteren en meer bezoekers aantrekken.

Als het gaat om SEO, zijn er twee belangrijke doelstellingen. De eerste van deze doelstellingen is om te bepalen waar uw gebruikers naar op zoek zijn op internet. Dan kun je relevant materiaal voor ze maken. Aan de andere kant kunt u uw website oppoetsen zodat zoekmachines deze kunnen vinden, het materiaal kunnen begrijpen en de rangorde kunnen bepalen.

Door de best practices voor SEO te volgen, krijgt u de hulp die u nodig heeft om de algehele kwaliteit van uw website te verbeteren. Om betere posities te krijgen, moet u uw website gebruiksvriendelijker maken. Anders gezegd, je moet een goede navigatie op je website hebben en deze snel laten laden.

U kunt SEO beschouwen als een volledige structuur. Dat komt omdat je veel regels moet volgen en veel fasen moet doorlopen om goede resultaten te behalen. U moet daarbij binnen een reeks parameters blijven.

Wat is de betekenis van SEO voor uw website?

U zou nu een rudimentaire kennis moeten hebben van wat SEO inhoudt. Laten we eens kijken waarom SEO cruciaal is voor uw website en dit in gedachten houden. We leven in een competitieve markt en SEO is belangrijker dan ooit voor alle website-eigenaren. Over de hele wereld gebruiken miljoenen mensen zoekmachines om te vinden wat ze zoeken. Wanneer iemand bijvoorbeeld een probleem ervaart, gaat hij online op zoek naar een oplossing. Zelfs als je ergens voor wilt kopen, gebruik je internet om het te doen. Hier zijn een paar van de redenen waarom SEO zo belangrijk is voor uw website.

  • Gebruikers van zoekmachines komen zelden verder dan de eerste pagina met resultaten.

Zou je verder kijken dan de eerste pagina met resultaten als je iets op internet zou zoeken? U kiest altijd een van de eerste vijf resultaten die aan u worden gepresenteerd. Meer dan 70% van de mensen die zoekmachines gebruiken, doet hetzelfde. Dit geldt ook voor de consumenten van uw bedrijf. Dat is de reden waarom het van cruciaal belang is om uw website bij de topkeuzes op pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines te krijgen. Als je dat soort ranglijsten kunt krijgen, kun je alle hulp krijgen die je nodig hebt om meer klanten of bezoekers naar je website te trekken. Dit is precies wat je wilt bereiken.

  • SEO kan u helpen de gebruikerservaring van uw website te verbeteren.

U kunt uw bezoekers de beste gebruikerservaring bieden als u uw website op de juiste manier optimaliseert. Tegelijkertijd kunt u werken aan het verbeteren van de bruikbaarheid van uw website. Mensen die uw website bezoeken, zullen onmiddellijk vertrekken als u geen fatsoenlijke gebruikerservaring biedt. Als uw website bijvoorbeeld meer dan 3 seconden nodig heeft om te laden, biedt u niet de optimale gebruikerservaring. Als gevolg hiervan zullen individuen terugkeren naar de zoekresultaten en een andere aanbeveling selecteren. Het bouncepercentage van uw website zal hierdoor stijgen. Wanneer uw bouncepercentage stijgt, denken Google en andere zoekmachines dat uw website geen bruikbare informatie geeft. Als gevolg hiervan zullen je rangen dalen. Om een ​​daling van uw ranking te voorkomen, moet u de best mogelijke gebruikerservaring bieden.

  • U kunt de reputatie van uw website of bedrijf verbeteren.

Mensen hebben een sterke neiging om zoekmachines te vertrouwen. Mensen zullen denken dat uw website of bedrijf bekend staat als het tussen de topkeuzes staat. Hierdoor kunt u uw betrouwbaarheid vergroten. Door op deze manier een reputatie op te bouwen, kunt u op de lange termijn ook uw positie in de zoekresultaten verbeteren.

Houd deze feiten in gedachten en begin je te concentreren op SEO.

online marketing

Waarom kiezen voor Onlinemogelijkheden.nl?

Onlinemogelijkheden.nl heeft zichzelf bewezen op verschillende websites door verschillende SEO technieken toe te passen. Hierdoor zijn de websites hoger in zoekmachines gekomen waardoor er meer verkeer wordt gehaald. 

Onlinemogelijkheden.nl om betere resultaten te behalen!

Een website optimaliseren is niet alles! Onlinemogelijkheden.nl bekijkt samen met u wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf! Wacht niet langer.