Website design

Een waanzinnig uiterlijk

Een geweldig design met de bijbehorende functionaliteiten

Website design bureau in Nederland

linkbuilding bureau in nederland

Website design uitbesteden?

Website design, wellicht wel één van de belangrijkste componenten van een website. Het oog wilt namelijk ook wat. Als een website er heel goed uit ziet en de juiste kleuren heeft, kan dit enorme invloed hebben op de conversie en bounce-percentage van de bezoekers! 

Wij maken niet alleen een website gebaseerd op uiterlijk maar kijken ook naar de functionaliteiten die daarbij horen. Zoals bijvoorbeeld een voorraadmodule, een verzendmodule, afrekenmodule, etc. 

Samen kijken we naar de functionaliteiten die horen binnen de website en uiteraard zorgen wij voor een responsive website met een geweldige laadsnelheid.

Omdat wij een online marketing bureau zijn weten wij ook hoe wij de website moeten inrichten voor de beste conversies en bereiden wij de website ook voor op SEO optimalisaties.

Vandaag nog beginnen om te winnen in uw branche?

Laat ons u terugbellen!

Winnen van uw concurrent?

Een strak web design met de juiste kleuren

Belangrijk bij het maken van een website zijn natuurlijk ook de kleuren die gebruikt worden. Hierbij kunnen we samen een kleurenpalet samenstellen die we gaan gebruiken op de website.

Daarnaast moet de website ook de juiste informatie bevatten. Content marketing is hier een belangrijk onderdeel van. Zijn alle pagina’s ingericht zoals, contactpagina, privacybeleid pagina, algemene voorwaarden pagina . Maar het belangrijkste is natuurlijk de juiste informatie. Daarom gaan we de overige pagina’s inrichten met content dat aansluit op jouw bedrijf en jouw wensen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Binnen Onlinemogelijkheden kunnen wij meerdere optimalisaties realiseren!

seo strategie met linkbuilding bepalen
een goede linkbuilding strategie inschakelen

Tailor-Made Digital Marketing

Waarom is het hebben van een website design belangrijk?

Jouw website is het visitekaartje van jouw bedrijf. Ben jij goed vindbaar online? Dan zullen potentiële klanten jou benaderen via jouw website.

Het is dus zeer belangrijk dat je een website hebt waar deze bezoekers makkelijk op kunnen navigeren, kunnen zoeken naar de juiste informatie en misschien wel het belangrijkste, de conversie kunnen verrichten.

Er mogen geen foutmeldingen zijn op de website en alle functies die de website heeft moeten ook werken.

Hoe vervelend is het als je op een website komt en je klikt op een interne link, vervolgens krijg je een 404 pagina te zien. Je weet niet waar je de informatie waar je naar op zoek was kunt vinden. Uiteindelijk kies je er voor om te gaan naar de concurrent. Dit willen we niet!

Wij lossen problemen op!

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Social Media

Van Social Media beheer tot aan het creëren van Social Media content!

SEO

Een volledig SEO pakket of enkel linkbuilding?

Linkbuilding pakket

Een linkbuilding pakket op maat, veilig en zorgt voor resultaat.

Jouw business opschalen door marketing?

Neem direct contact met ons op!

SEO bureau in Nederland
small_c_popup.png

Kunnen we jou ook helpen aan een beter resultaat?

Let's have a chat