Zoekwoorden onderzoek

Zoekwoorden onderzoek - geeft inzicht in de beste zoekwoorden

Zoekwoorden onderzoek - belangrijk om te weten!

Zoekwoorden onderzoek is een belangrijk onderdeel van SEO. Het is namelijk zeer belangrijk dat we weten wat potentiële klanten zoeken in zoekmachines om bij bedrijven zoals u terecht te komen.

Als voorbeeld zoekt iemand in Nederland nou naar “keyword research” of toch naar “zoekwoorden onderzoek” en wat is de moeilijkheidsgraad van dit zoekwoord?

zoekwoorden onderzoek

Waarom is een zoekwoorden onderzoek belangrijk?

Waar zoeken de klanten naar?

Om te beginnen kijken we wat potentiële klanten op zoeken in zoekmachines. Welke vragen stellen zij bij bepaalde diensten of producten?

Optimaliseren op de juiste manier

Vaak worden websites gebouwd zonder een zoekwoorden onderzoek te verrichten. Hierdoor kan het zijn dat er wordt geoptimaliseerd op zoekwoorden die niet relevant zijn.

Geef antwoord op de vragen van klanten

Wij onderzoeken ook de vragen die klanten kunnen stellen. Zorg er dan ook voor dat het antwoord van die vragen op de website komen.

zoekwoorden onderzoek

Zoekwoorden onderzoek - hoe gaan we te werk?

Zoekwoorden onderzoek is een proces dat wij starten door de website inhoudelijk te bekijken. Als wij weten wat de website aanbiedt, kijken we eventueel ook naar de concurrenten in dezelfde branche. Welke concurrent behaalt topposities met zijn SEO? Deze concurrent onderzoeken we dan om de juiste zoekwoorden te kunnen achterhalen. 

Tijdens ons zoekwoorden onderzoek koppelen we bepaalde pagina’s aan relevante zoekwoorden. Hierdoor is het voor u makkelijker om deze zoekwoorden te verwerken op de website. Het is belangrijk om niet te veel zoekwoorden te koppelen aan een bepaalde pagina. 

Gebruik één hoofdzoekwoord op een pagina met meerdere bijzoekwoorden.

Onlinemogelijkheden.nl om betere resultaten te behalen!

Een website optimaliseren is niet alles! Onlinemogelijkheden.nl bekijkt samen met u wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf! Wacht niet langer.